alle kategorier

Af Apollo Moto Co., Ltd.

EN
Interesseret i at arbejde med os?

START LIGE NU

 • 18

  FLERE ÅR
  ERFARING

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  TOTALE AKTIVERmillion

 • 20

  ÅRLIGT
  PRODUKTIONmillion

Hårdt arbejde og en drøm. Det var det, der etablerede Apollo på en dejlig dag, 14. februar 2003. Det første hovedkvarter, en gammel fabrik i Wuyi by, var en ydmyg begyndelse for fabrikken. Det påvirker dog ikke udvidelsen af ​​Apollo gennem årene, og i dag er vi en af ​​de mest indflydelsesrige terrængående motorcykelproducenter i verden。

Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. er en forskning og udvikling, fremstilling og salg af eksportorienteret virksomhed, specialiseret i produktion af terrængående motorcykler, ATV, elektriske cykler, E-scootere og andre fritidskøretøjer.Apollo Sports Technology Co.Ltd samlede aktiver er 200 mio. På hardwarefaciliteterne: Apollo Sports Technology Co.Ltd dækker et areal på 64000 kvadratmeter og har rammefremstillingsværksted, motorcykel- og ATV-monteringsværksted, e-cykelmonteringsværksted, sprøjtestøbeværksted, pakkeværksted og avanceret testudstyr med en årlig produktion på 200000 motorcykler og ATV-produktionskapacitet; På softwarefaciliteterne: det har avanceret informationsstyringssystem ERP,OA,CRM.

Vi starter kun forfra med et stærkt ønske om at lykkes og et løfte om at levere de bedste produkter til kunderne.

Nu nyder vores produkter et godt ry hjemme og ombord. Under ånden i motorcykelløb giver vi de fremragende produkter til kunder over hele verden. Opmærksomheden på detaljer skaber ethvert produkts succes. Hver person på Apollo forstår, at konstant innovation er det, der adskiller os fra resten.

Vi forstår vigtigheden af ​​korrekt rammegeometri, præcisionstolerancer og brug af metaller, der leverer den højeste kvalitet og materialer, der leverer ydeevne.

Vi sætter en ære i pasform og finish på hvert Apollo -produkt og sørger altid for, at funktionen kommer først. Produktion af kernekomponenter er den vigtige del af vores forretning, og i dag ligger vores innovative passion hos dig i spændingen ved ridning.

Vores mål er at være det første valg inden for sportskøretøjer. Vi er begejstrede for vores nye produkter og håber, at de bringer mere passion til kunderne.

Uanset om det er at vinde en national begivenhed eller snurre omgange med dine venner, har Apollo dig dækket. For alle dem, der elsker sporten lige så meget som os.

Vores mål er at give vores kunder et sikkert, stabilt, højtydende og yderst effektivt produkt. At tilfredsstille vores kunders ønsker er vores primære mål. Intens R&D udføres dagligt for at leve op til vores kunders og samfundets behov. Vi ønsker at tilbyde det optimale valg af sportskøretøjer til alle på eller uden for landevejen. Det er vores håb, at vores engagement kan give forbrugerne adgang til disse valg.

FORSKNING- OG UDVIKLINGSPROJEKT

Fra den dag, vores virksomhed blev etableret, har vi investeret betydeligt i forskning og udvikling med det formål at levere produkter, der tjener mere end forbrugernes tilfredshed. Vi sparede ingen anstrengelser med at rekruttere de bedste talenter og installere det nyeste computerstyrede integrerede design- og testudstyr. Vores indsats inden for forskning, udvikling, test og modifikationer sikrer, at vores kunder deler det frugtbare resultat fra vores R&D-team med os. Fra støbeform, smedning og støbning, til bearbejdning af gear, motormontage, vifte og maling, har Apollo bygget et integreret fremstillingssystem, der er lettet af vores CIM- og AUTO CAD-systemer. Vores eksperter og teknikere er i stand til at drage fordel af dette computersystem, kombineret med deres fremstillingsviden, til at øge produktiviteten og opnå enestående kvalitet. Siden 2014 samarbejder vi med verdens professionelle virksomheder inden for teknisk samarbejde og udvikling for at opnå førsteklasses produkter.

Med 16 års udvikling har vi allerede fire mærker: Motorcykel -serier: RFZ, RXF; Elektriske cykelserier: O'lala, RFZ. Vores strenge kvalitetskontrol og vores fokus på F&U har resulteret i opbygningen af ​​et succesfuldt verdensomspændende distributionsnetværk. I Asien, Amerika, Europa, Australien, Sydafrika og Israel har vi alle fremragende partnere. Siden 2015 vil vi fortsætte med at opbygge eftersalgsservicenetværk rundt om i verden for at forbedre brugernes oplevelse af vores produkter.

50X30 (1500) | RFZ
Normal klasse Motocross 、 ATV
"RFZ", fokus på entry-level produkter til de første brugere. Den fremragende kvalitet med rimelig pris får vores kunder til at få en god oplevelse ved den første brug af sådanne produkter.
50X30 (1500) | RXF
Motocross i høj klasse , ATV
RFZ-model, fokus på konkurrencedygtig snavscykel til små forskydninger og samarbejd med internationalt professionelt firma om teknologi og udvikling. Vi spiller sammen med KTM, KAWASAKI, HONDA osv. På den internationale arena og stræber efter at nå disse internationale mærkes standarder.
50X30 (1500) | O' lala
Smart Moblity E-scooter
O'LALA er en intelligent og grøn transport, der fokuserer på at løse menneskers sidste kilometer. Vi introducerer international professionel virksomhed til at samarbejde om teknologi og udvikling for at skabe verdens førende intelligente elektriske rideprodukter.
50X30 (1500) | RFZ
Elektrisk Cykel
vi lever. vi rider. vi erobrer verden. Fra 2015-2020, Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. vil investere 2 millioner i udvikling af nye produkter og dedikere til at være den bedste intelligente elcykelproducent.

ELEKTRISK KØRSELDIVISION

OEM

Vores fabrik byder OEM- og ODM -produktion velkommen efter kundernes behov. Vi byder oprigtigt velkommen og inviterer dig til at slutte sig til os for at bane vores gensidige lovende fremtid. Tøv ikke med at kontakte os med dine behov for OEM eller ODM.

Historie

Hårdt arbejde og én drøm. Det var det, der etablerede Apollo Sports Technology på en dejlig dag, 14. februar 2003.

Apollo Sports Technology CO.LTD Historisk og kulturel korridor

 • 18

  FLERE ÅR
  ERFARING

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  TOTALE AKTIVERmillion

 • 20

  ÅRLIGT
  PRODUKTIONmillion

Visons mission og strategi

VISION: At være det første valg af det globale entry-level brand i terrængående køretøjer

MISSION: Berig folks lidenskabelige kørsel og sunde rideoplevelser

LEDELSESIDÉ: Opret og overskrid kundernes forventninger og værdier , Del formuen med investorer, partnere og personale

VÆRDIER: Opbyg troen på selvansvar ved at fokusere på fakta og datoer for at agglomerere Apollo Sports Technology-folk.

 • 2001-2002

  · Grundlagt Yongkang Federal Engineering Plastics Co, Ltd, spillested operatører: Yongkang, der er specialiseret i produktion af ingeniørplast modificeret forstærket nylon PA6

 • 2003

  · Transformation af hjemmemarkedet til det internationale marked, eksport af produkter fra plast til benzin scootere, introduktion af markedsmodeller: Gas skateboard benzin scootere

 • 2003

  · Den 14. februar etablerede vi "Wuyi Light Industrial Products Limited"; selskabet producerer og sælger hovedsageligt ingeniørplast på det indenlandske marked.

 • 2004

  · Omdøbt til "Zhejiang Apollo Sports & Leisure Ltd", "Fuldstændig ophør af indenlandske ingeniørplastmarkeder med fokus på eksportmarkedet benzin scootere;

 • 2004

  · Det første forsøg på at investere i innovative otte sæt små sportsvogne Pocket bike i en familie på fire alt inklusive basis, så Apollo Sports som en dark horse til at skille sig ud i branchen, begyndte Apollo Sports en mindre berømthed.

 • 2005

  · Det andet eksemplar af USA til at investere i deres eget Spiderman Black-vindue, når det først var tilgængeligt, forårsagede en kraftig reaktion og rørte markedet og lagde et solidt grundlag for den efterfølgende udvikling af Apollo Sports; derefter cyklen eksportvolumen til 1,000 enheder om dagen, hvilke former for alarmerende data Division I bliver industriens opmærksomhed og genstand for efterligning.

 • 2005

  · Australsk Honda-rytter, michael, anbefalede snavscyklen til vores virksomhed, så begyndte vi at flytte Apollo Sports motocross-markedet, ifølge prøven leveret af Michael, udviklede vi HONDA CRF 50CC afsnit, 50CC, 10/10 dæk, kickstart, kendt som AGB-21, Kiddy.

 • 2006

  · Tildelt "Kinas top ti netværksoperatører"

 • 2006

  · I henhold til kundens krav øgede den elektriske startversion af AGB-21A i første halvår på grundlag af AGB-21, udviklet i anden halvdel for at øge 12/14 versionen AGB-21B/C

 • 2006

  · Etableret amerikansk firma: APOLLO MOTOR USA. · ORION -mærket Registreret i 32 lande

 • 2007

  · Apollos årlige eksportværdi og eksportmængde er Kinas første børsnoterede i Motocross, en årlig eksportværdi på 300 mio

 • 2007

  · Opsætning: Zhejiang JiaJue Apollo Motorcycle Manufacturer Co, Ltd.have blevet inkluderet i meddelelsen om motorcykelkatalog blev officielt motorcykelindustriens virksomheder

 • 2007

  · Virksomheden begyndte at tage innovationens vej: forskning og udvikling på nye markeder Apollo Sports unikke dual-beam lille off-road AGB-27 model, nye ideer og præcis markedsposition, i det øjeblik markedet blomstrer; innovation: det store slagvolumen dual-beam Cart-rammekoncept til sportskøretøj med lille slagvolumen i serien; markedet har et stort antal kopier af AGB-27-modeller, industrien og lignende terrængående køretøjer off-road sektion henvist til Apollo, og for at fejre udviklingen af ​​designer Xu Kai, formand, i hans fødselsdato juli 27, fik denne model navnet AGB-27

 • 2007

  · På grundlag af AGB-27-modellen udviklede innovation i produktionsprocessen, fed ved hjælp af rammesmedeprocessen, AGB-29-model. på markedsføringstransformationen, ved hjælp af hvert lands eksklusive agenttilstand, ved hjælp af mærket ORION, begyndte virkelig at gå ind på den internationale mærkerute, positionerer vi klart vores mærke som det første valgmærke for de globale terrængående køretøjer på startniveau ;

 • 2008

  · Vi introducerede en stor forskydning af 250CC lodret motor, lancerede den første 250CC vertikale motor snavscykel: AGB-30-serien og opnåede fra barn til off-road køretøj af voksen type på tværs.

 • 2008

  · Succesfuld titel: "Apollo Cup" National Motocross Championship.

 • 2009

  · Det nationale motocrossmesterskab afholdt i Wuyi, Apollo samarbejder med Hongkongs internationale team, etableringen af ​​"Apollo international elite te", Vores Hong Kong -chauffør "Big B" vinder 125CC professionel gruppens nationale mesterskab

 • 2009

  · Udviklede modellen i RX -serien og godkendte EU -vejkøretøjs EØF -certifikat / DOT -certifikat, omfattende på markedet for vejkøretøjer.

 • 2010

  · Virksomheden ser den fremtidige udviklingstendens og investerer i elcykelområdet.

 • 2010

  · Oprette afdelingskontoret for Austrilia.

 • 2010

  · Designede AGB-31-seriens snavscykelmodeller

 • 2011

  · Udviklede den fornemme AGB-37-serie YZF-model. I 2011 får YZF den sølvfarvede middelvinder i 2011 franske nationale mesterskaber 125CC -gruppen

 • 2011

  · Begyndende at gå ind i ATV -feltet, skabte PANTHER -modellen dual beam frameconcept en unik innovation på markedet ATV -modeller

 • 2012

  · Zhejiang Apollo sporting products Co., Ltd og Zhejiang JiaJue Apollo Co, Ltd var fusioneret til Zhejiang Apollo Motorcycle Manufacturing Co, Ltd. "· Oprettelse af afdelingskontor i Thailand

 • 2012

  · Udviklede produkter i tre serier: jordcykel, ATV, elcykel, i alt 127 modeller, 130 patenter, beløb sig til 500,000 stykker jordcykeleksport, blev den største eksportmængdevirksomhed i Kina off -road -forretningsområde.

 • 2012

  · HYENA -mærket blev registreret med succes i 138 lande.

 • 2013

  · Apollo Sports Technology CO., LTD 10-års jubilæum

 • 2013

  · Etableret "fransk Apollo" virksomhed, det var det afgørende skridt i verdens strategiske mål for Apollo Sports Technology CO., LTD.; Apollo Sports Technology CO., LTD og franske Apollo lancerede officielt high-end mærket "RFZ" dirtbike. Samme år blev racing RFZ-serien lanceret.

 • 2013

  · Start en ny Apollo Sports Technology CO., LTD 2.0, vendte vores opmærksomhed fra mængden af ​​produkter til værdien af ​​produkterne. Det er at skabe den værdi, som overstiger kundernes forventning – brandets vej.

 • 2014

  · Den innovative e-bike B52 blev udviklet i samarbejde, denne model har otte udseendepatenter og 3 brugsmodelpatenter.

 • 2014

  · RFZ vandt mesteren i British National 2014 Championships af CWMOTOR i 125CC -gruppen.

 • 2014

  · Apollo Sports Technology CO., LTD. begyndte at omdanne ATV til Taiwan kvalitet, men som er baseret på fastlandet pris. Vejledt af Italien CVM-APOLLO, fuldt opgraderet kvaliteten af ​​ATV.

 • 2014

  · Samarbejdet med det israelske selskab KOONZ om udvikling af intelligente elektriske cykler og etablerede et israelsk firma: KOONZ-APOLLO.

 • 2014

  · Global distribution, investeret i Italiens største motorcykelimportør CVM. Etableret italiensk firma CVM-APOLLO, som er Apollo Sportscenter for europæisk motorcykeludvikling, anbefaling af nye produkter, eftersalgsservice, brandpromovering.

 • 2014

  · "National high-tech company" hedersbetegnelse blev givet

 • 2014

  · 阿波罗 mærke med succes registreret i Kina

 • 2015

  · Hårdt arbejde og én drøm. Det var det, der etablerede Apollo Sports på en dejlig dag, 14. februarHard

 • 2015

  · Strategisk mål: at være det første valg af intelligent e-cykelmærke i verdensklasse.

 • 2015

  · Involveret i industrien for elektriske scootere, introducerede Frankrig O'lala-mærket, etablerede konceptet - "transporten til at løse den sidste 1 kilometer". Samme år, ledet af Mr. Kai XU (formand), udviklede Apollo Sports D&R-teamet en smart elektrisk scooter O'lala 1 .0, som modtog Gold Design Award i 2015 117. kartonmesse.

 • 2015

  · RFZ vandt mesterskabet i 2015 Frankrig dirt bike turnering i 125cc gruppe, repræsenteret af FRANKRIG APOLLO

 • 2015

  · Vandt det berømte mærke Jinhua (registreringsnummer: 1527515)

 • 2015

  · Vandt Excellence Booth Design Award i 2015 China International Bicycle Exhibition

 • 2016

  · Lanceret en omfattende serie af high-end snavs cykel mærke RXF, alle serier indleder en ny udvikling

 • 2016

  · Apollo Sports Technology CO., LTD og franske Apollo Sports lancerede officielt high-end mærket "RXF" dirtbike.

 • 2016

  · Vandt "Excellence Booth Design Award" i 2016 Kina International Bicycle Exhibition

 • 2016

  · Introduktionen af ​​elektriske cykler af mærket RXF og PLUTO high-end-seriemodeller betyder, at elektriske cykler indtræder i en æra med skjulte batterier.

 • 2016

  · CHANEL, vandt De ti bedste multinationale eksempler på Zhejiang Merchants. Samme år var hun direktør for kvindens helt i Zhejiang Merchants Executive præsident

 • 2016

  · Lanceret PLUTO-serien afledt model, PLUTO M-mountain-serien, PLUTO C-urban-serien

 • 2016

  · Intelligent foldning E-BIKE B52 vandt bronzepris i Canton Fair 2017.

 • 2016

  · Udvikling af intelligent e-scooter O'lala 2.0

 • 2016

  · Danne et strategisk partnerskab med Songsan-selskabet-det bedste motorcykelfirma i Kina, designet og udviklet AB-motorcyklen, der indbragte 1800CC lokomotivmotor fra det mest kendte amerikanske firma A & A, indgik indenrigsvejssamarbejde med importeret stor forskydningsmotorcykel.

 • 2016

  · RFZ vandt mesterskabet i 2016 Rusland dirt bike turnering juniorklasse, repræsenteret af MOTAX

 • 2017

  · RFZ vandt mesterskabet i 2017 Russia dirt bike turnering åben 14/12, repræsenteret af MOTAX

 • 2017

  · ATV-kommandorserien, udviklet i samarbejde med det italienske firma CVM-APOLLO, er blevet markedsført med succes, serier inklusive benzinklasse 50cc/70cc/110cc/125cc/200cc/elektrisk 500W/800W/1000W;

 • 2017

  · Vandt Excellence Booth Design Award i 2017 China International Bicycle Exhibition

 • 2017

  · RFZ vandt Silver Award i 2017 kantonmesse

 • 2017

  · Vandt "Innovative Enterprise Award" i 2017 CANTON FAIR

 • 2017

  · Pluto vandt de bedste af bedste priser i 2017 kantonmesse

 • 2018

  · Vandt eksekutiv vicepræsidentenheden for Zhejiang fritidssportsindustriforening, 2018-2022

 • 2018

  · Tildelt af foreningen Zhejiang fritidssports køretøjsindustri i 2018 "The Golden Horse Award for overseas expansion" "Outstanding award for social contribution" "Product rights protection advanced enterprise" "Enterprise innovation excellence award"

 • 2018

  · CHANEL, vandt De ti bedste multinationale eksempler på Zhejiang Merchants. Samme år var hun direktør for kvindens helt i Zhejiang Merchants Executive præsident

 • 2018

  · RFZ vandt mesterskabet i 2018 Rusland -dirt bike -turnering teenage klasse, repræsenteret af MOTAX

 • 2018

  · Vandt guldprisen for den 123. kantonmesse grønne særlige dekorationspris i 2018

 • 2018

  · CHANEL blev tildelt FN's fornemme bidragspris i 2018